Jani Roman

Dialogi-instituutti

Dialogi-instituutin tehtävänä on edistää dialogia ja dialogisuutta yrityksissä, organisaatioissa ja yhteiskunnassa.

Tehtäväänsä Dialogi-instituutti toteuttaa koulutuksilla, kursseilla, valmennuksilla ja tutkimuksella. Instituutti järjestää myös erilaisia dialogi-tilaisuuksia ja edistää dialogin toteutumista eri yhteyksissä.

www.dialogi-instituutti.fi

———————————————————————————————————————————————

Tervetuloa Dialogi-instituuttiin!

Hyvä Ystävä,

kutsun Sinut mukaan rakentamaan yrityksiä, organisaatioita ja yhteiskuntaa, joissa yhteisöön kuuluvat tahot otetaan mukaan toiminnan kehittämiseen inspiroivilla, luovilla ja parempia tuloksia aikaansaavilla menetelmillä.

Dialogi on kestävän kehittymisemme edellytys. Vain dialogin avulla voimme luoda ratkaisuja, jotka pitkällä tähtäimellä ovat tyydyttäviä. Tämän dialogin on oltava jatkuvaa, sillä kehittymisemme ei ole syytä pysähtyä. Maailmamme haasteet ovat suuria ja monimutkaisia. Niitä ei ratkaista vain teknologialla, tai prosesseilla tai säännöillä ja rajoituksilla. Niiden lisäksi – ja niitä ohjaamaan – tarvitsemme kykyä käydä aitoa dialogia, jossa voimme laajentaa ja syventää ymmärrystämme haasteistamme ja vapauttaa yhteisen luovuutemme niiden ratkomiseen. Tässä näen ainoan todellisen mahdollisuutemme, oli kyseessä sitten yrityksen kilpailukyvyn kehittäminen menestyksekkäästi tai ilmastonmuutoksen kohtaaminen.

Dialogisuus on syvä inhimillinen arvo. Se perustuu uskomukseen, että jokainen ihminen on luova ja älykäs. Tämä dialogin lähtökohta avaa uusia mahdollisuuksia. Se on syvä kunnianosoitus sille kyvykkyydelle, joka meissä piilee. Se rohkaisee hiljaisia, se inspiroi niitä, jotka ovat epävarmoja, ja se opettaa uutta niille, jotka ovat olleet enemmän äänessä.

Miltä tuntuu työpaikka, jossa vapautuu yksilöiden innostus ja tahto? Miltä tuntuu yhteisö, jossa vapautuu energia ja luovuus? Miltä tuntuu yhteiskunta, jossa silmät avautuvat näkemään laajempia kokonaisuuksia ja vastakkain olleet tahot alkavat yhdessä löytää ratkaisuja ennen ylitsepääsemättömiltä tuntuneisiin ongelmiin?

Dialogi-instituutin perusta on systemaattisessa tieteellisessä tutkimustyössä ja käytännön kokemuksessa yritysmaailman ja yhteiskunnan eri puolilta. Sydämemme on kuitenkin itse dialogi, ja korkean laatumme takaa tinkimätön tahtomme. Me tiedämme, että me yhdessä teemme todeksi sen, mihin uskomme.

Tiedän, että aika on nyt kypsä.

Toivon sinulle rikastuttavaa, menestyksekästä ja innostavaa matkaa löytäessäsi keinoja, menetelmiä ja työkaluja vapauttaa yhteisösi voimavarat siihen, mihin ne tahdotte suunnata!

Jani Roman
Dialogi-instituutin perustaja

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: